Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM
Image Alt

Pedikura

  /    /  Pedikura

Nega nog in stopal

Redni obiski pedikerja ublažijo marsikatero težavo stopal. Strokovno usposobljene pedikerke poskrbijo za sproščujočo kopel, vrasle nohte, otiščance, žulje in odstranjevanje  trde kože, lahko pa samo negujejo vaša stopala. Ta bodo spet zadihala, postala lažja in počutili se boste kot prerojeni. Primerna je za vse, tako  ženske kot moške.

 

V salonu nudimo različne tretmaje: 

VRAŠČENI NOHTI in NOHTNA PROTETIKA

Redni obiski pedikerja in redna skrb za noge nam lahko odpravijo in ublažijo marsikatero težavo.

Zelo pomembno je sodelovanje usposobljenega pedikerja, dermatologa in po potrebi tudi splošnega zdravnika ali drugega zdravstvenega osebja. Rešitev pri vraslih nohtih je, vendar je nujno potrebna redna, vsakodnevna skrb za noge, redni obiski pedikerja in upoštevanja strokovnih navodil.

Po potrebi se lahko namesti tudi primerna sponka za vaše nohte. Namestitev je neboleča in zelo uspešna le, če je nameščena pravilno in tudi pravočasno.

 

spa pedikura

Negovanje nog

Ljudje iščemo različne načine za odpravo stresa, sprostitve, blaženja bolečin. Vaše noge vas nosijo vsepovsod, vsak dan, zato jim privoščite kanček razvajanja, naj uživajo v prekrvavitvi z različnimi solnimi pilingi, v vonju različnih esenc, naj se napojijo z aromatičnimi olji in oblogami, naj uživajo, naj se prepustijo dotiku dragocenih olj.

Ta negovalno hranilna nega je primerna za vsakogar.

Zajema piling, masko in masažo nog.

Cena: 50 EUR.

 

V salonu nudimo tudi: 

Negovalno pedikuro

Zahtevno – medicinsko pedikuro

Pomoč in svetovanje pri ortopedskih pripomočkih

Category:

Date:

Tags: